OVER ONS

Hegro Totaalonderhoud is een facilitaire dienstverlenende organisatie, die u als opdrachtgever alle zorgen in en rondom uw pand, die niet tot uw core business behoren uit handen neemt.

 

Als familiebedrijf zijn wij een flexibele organisatie met korte communicatielijnen, hierdoor kunnen wij accuraat en gericht handelen om op die manier snel in te spelen op uw wensen.

 

Buiten resultaat gericht vastgoedonderhoud kunt u bij ons ook terecht voor de algemene schoonmaak, specialistische reiniging, schilderwerken, onderhoud en aanleg groenvoorziening en hebben wij een supportservice die voor u o.a. kunst, bloemenservice, kerstversiering en interne beplanting kan verzorgen.

 

Zo zorgen wij ook dat elke opdracht naar tevredenheid wordt volbracht en u dus geen omkijken of zorgen meer hoeft te hebben omtrent uw vastgoed.

 

VISIE

"Kwaliteit voorop"

 

Bij al onze werkzaamheden staat de kwaliteit als zowel de service voorop.

 

Om deze reden stellen wij dan ook hoge eisen aan onze werknemers, inzet, verstand van zaken en betrouwbaarheid zijn bij ons dan ook zeer belangrijke criteria bij de selectie van ons personeel. Daarnaast waken wij zelf over de kwaliteit van onze diensten. Mede door deze visie zijn wij een betrouwbare transparante en toegankelijke organisatie.

 

Onze organisatie is innovatief en toekomstgericht, waardoor wij bij nieuwe ontwikkelingen in de markt direct als één van de eerste kunnen inspelen op veranderingen. Zo blijven wij dus voortdurend bezig met innovatie en verdieping van onze kennis, om uw vastgoed in stand te houden en te verbeteren. Daarom luidt ons bedrijfsmotto:

 

Kwaliteit voorop!

OPENINGSTIJDEN

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 18:00
zondag GESLOTEN

BEL MIJ TERUG

Bel mij terug

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

CONTACTGEGEVENS

Hegro Totaalonderhoud
Rietvoorndaal 27
2553 NH Den Haag

T: 070 364 9929

M: 06 4755 8785
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.hegro-totaalonderhoud.nl