SCHILDERWERKEN

Hegro verzorgt het schilderwerk voor zowel particulieren als voor het bedrijfsleven en voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Onze lange ervaring zult u terug zien in het eindresultaat.

 

Alle schilderwerken worden conform de Arbowetgeving uitgevoerd. Zo wordt door ons binnenshuis uitsluitend gewerkt met water gedragen producten en voeren wij bovendien de materialen af conform de geldende milieuvoorschriften.


Hegro is gespecialiseerd in al het schilderwerk van uw vastgoed: restauratie,  binnen schilderwerk, buitenschilderwerk, houtrotherstel, spuiten stucwerk etc.
Door uitsluitend te schilderen met de beste verven (Sigma Coatings) en te werken met de beste materialen  bent u verzekerd van een uitstekend eindresultaat.

 

Last but not least, krijgt u bij ons altijd een gedegen advies over kleuren en materialen.

 

Een vakman? Zoek niet verder! Onze troeven:

Een woord is een woord + Haal een vakman in huis!

  1. Een woord is een woord. Stipte afspraken maken en die dan ook nakomen is een eigenschap die niet voor iedereen weggelegd is. Wij bespreken met U wanneer we beginnen en wanneer we klaar zullen zijn. En dat komen we ook na. Dat siert ons vakmanschap.

  2. Geen half werk. Wanneer we een werk afleveren dan is dat ook tot in de puntjes verzorgd! Wat overeengekomen is, werd correct uitgevoerd, dus we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen want we houden niet van half werk.

  3. Haal een vakman in huis. Steeds de beste prijs-kwaliteitverhouding, daar er steeds gewerkt wordt met de beste producten.

 

OPENINGSTIJDEN

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 18:00
zondag GESLOTEN

BEL MIJ TERUG

Bel mij terug

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

CONTACTGEGEVENS

Hegro Totaalonderhoud
Rietvoorndaal 27
2553 NH Den Haag

T: 070 364 9929

M: 06 4755 8785
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.hegro-totaalonderhoud.nl